Evenimente

28 Septembrie – Ediția a doua “Camara Brianei”

Eveniment strângere de fonduri

Ediția lunii septembrie, cu o durată de două săptămâni, ”Cămara Brianei” a generat fonduri de terapii ce depășesc suma de 2000 lei, prin vânzarea a peste 120 borcane cu terapii dulci.
Peste 30 de persoane au cumpărat diverse gemuri și dulcețuri sau au donat bani cauzei umanitare și peste 800 de persoane au ajutat prin distribuirea evenimentului.
Le mulțumim tuturor, deoarece direct sau indirect au ajutat ca fondul de terapii al Brianei să existe și să își poată continua terapiile.

Este în derulare ediția a doua a evenimentului, pe perioada 26 Septembrie-10 Octombrie. Puteți fi alături Brianei prin achiziționarea de gemuri și dulcețuri, alegând dintre sortimentele aflate pe pagina de facebook:
https://www.facebook.com/events/1798734833719813/permalink/1798738057052824/#

Vă mulțumim pentru implicare, participare și bunătate!

 

camara-brianei
 

Târg cu produse SH pentru copii “Baby Voinicel”

Eveniment caritabil Baby Voinicel

Ediția de toamnă, a târgului pentru copii cu produse SH, Baby Voinicel, ajunsă la numărul 4, din acest an, s-a bucurat în cele două zile, de un număr de peste 900 de vizitatori, dintre care peste 500 au vizitat și standurile aflate la etajul sălii.
Accesul vizitatorilor s-a făcut pe baza unei donații de 5 lei, ce reprezintă și un bilet la tombolă, tombolă existentă pe baza premiilor ce sunt de asemenea donate de mămicile sau persoanele participante cu stand la târg. Astfel, am avut un număr de 86 de premii în obiecte, 80 de premii speciale (odorizante auto oferite de Dab-it, forme ipsos, bilete la teatru, magneți frigider sau jucării ou kinder) și toți atâți cââștigători.
Anca Radu Basarab, a oferit oportunitatea a 3 mămici participante, să devină câștigătoarele unor premii puse la dispoziție de colaboratoarele ei. Astfel, fericitele câștigătoare ale premiilor au fost: Amalia Kollar – 1 sedinta de masaj la Masaj Kiku, Nicoleta Adam- gene false la Salonul Artist Touch by Sabina Cornea și
Vasile Mihaela – 1 sedinta tratament peeling facial la Salonul Artist Touch by Sabina Cornea.
Locul de joacă, unde vizitatorii și mămicile comerciante și-au putut lăsa/însoți copiii, a fost asigurat, supravegheat de Creșa Grădinița Piticilor, care ne sunt alături ediție de ediție, de peste 3 ani. Sunt oameni cu suflet mare, pe care îi puteți găsi pe: https://www.facebook.com/piticiidinvest?fref=ts.
Nelipsiți de la târg, au fost și personajele Disney, Mickey&Minnie, care pro-bono, vin ediție de ediție, să încânte copiii prezenți, cu jocuri, pictura pe față, baloane și voie bună. Sub masca personajelor, îi mulțumim pentru caritate Karinei Alexandra Ilie și echipei ei, reuniți în Prichindeii Veseli. Îi puteți găsi pe https://www.facebook.com/prichindeii.veseli/?ref=br_rs.
De cca 4 ediții, talentații actori de copii, trupa de teatru Magic Oz, susțin câte o piesă de teatru, în care prețul biletelor este donat cazului umanitar. La Baby Voinicel, un număr de 48 de copii, prin prezența lor la teatru, au susținut terapiile unui alt copil special. Trupa de teatru poate fi contactată aici: https://www.facebook.com/teatrul.magicoz?fref=ts.
Mai multe mămici participante, dar și dintre vizitatoare, au făcut donații în bani cazului umanitar susținut de acest târg (www.briana.ro) sau în obiecte/haine/jucării, care în mare parte ajung la cca 45 de familii cu situație materială precară, dintr-o comună a județului nostru.
Mulțumiri aducem și voluntarelor echipei, care de la prima ediție alocă timpul lor cauzei și care prin prezența lor ajută la buna desfășurare a târgului. La intrare le întâlniți pe cele două fete, Titiana și Mădălina, iar la tombolă pe inimoasă doamnă Ildiko Lucuța.
Echipa de organizare, vă mulțumește pentru participare, implicare, susținere și bunătate. Vă dorim ca tot ce faceți bun să se întoarcă la voi înzecit. Ne revedem în noiembrie!

 

Marisa Briana