Evenimente

TÂRGURI CARITABILE DECEMBRIE 2019

Le mulțumesc tuturor ce ne-au ajutat în toate aceste acțiuni întreprinse pentru Briana, care au participat la târguri, care și-au donat din timpul lor în diversele evenimente, dar și celor care ne susțin cu încurajări. Sunteți atât de mulți și îmi este dificil să vă menționez aici. Vă sunt profund recunoscătoare, cum ar zice și Bri: ”Vă iubim și vă mulțumim de la pământ la cer și înapoi!”

Mai jos link-uri cu evenimentele și ce fonduri s-au strâns pentru terapiile Brianei:

TÂRG DE CRACIUN ”SOCIO CLAUS” 9-13 DECEMBRIE
Cu ajutorul studenților Facultății de Sociologie care timp de 5 zile s-au ocupat de standul Brianei s-au vândut produse în valoare de 900 lei în cadrul Târgului Socio-Claus, sub îndrumarea atentă a carismaticei d-nei profesor Onitiu Atalia. Vă mulțumim pentru primirea călduroasă în mijlocul vostru. Aveți niște studenți extraordinari. Mulțumesc și că ați ajutat-o pe Briana să își arate abilitățile de comerciant și i-ați cumpărat ornamentele la care a muncit și ea cu spor.

https://www.facebook.com/events/2493638424290721/?active_tab=child

TÂRG CARITABIL DE CRĂCIUN VINERI 13 DECEMBRIE organizat de Școala Wendy pentru al doilea an consecutiv, unde Bri este elevă. Când am ajuns efectiv nu am avut loc să trecem. O mobilizare autentică, curată, a copiilor și a părinților lor cu scopul clar de a o ajuta pe Bri. Ce am văzut la standuri, produse absolut minunate realizate de acești copii împreună cu familiile lor. Mi s-a șoptit cât de sârguincioși au fost copiii și cum s-au mobilizat și abia au așteptat acest târg și cu cât de mândri erau că prin implicarea lor ajută. Când am ajuns cu Briana, colegii ei de școală (nu doar cei de clasă) au înconjurat-o cu drag și ne-au făcut seara perfectă. Vă povestesc aceste lucruri deoarece nu sunt des martoră la relația dintre Bri și colegii ei și nu pot să nu fiu uimită că totul este atât de normal, de natural, au o relație cu Briana atât de naturală. Dintre colegii cei mai apropiați, parcă fiecare are rolul lui bine stabilit, un coleg roia în jurul ei nici prea departe, nici prea aproape ca și cum avea rolul de protector, să intervină în caz de nevoie. O colegă de la un stand mai îndepărtat venea constant să vadă dacă e totul ok, schimba câteva vorbe cu Bri și tot așa. Alt coleg era prietenul de îmbrățisări și alintări. O colegă a venit să o întrebe dacă dorește ajutor la stand la vânzare. Altă colegă dacă vrea să îi impingă căruțul doar să o cheme. Alt coleg i-a adus o brioșă și chiar a vrut să o ajute să o mânance. Altă colegă o pupa tot la ceva timp. Aceste lucruri făcute ca o obișnuință, arătau clar că nu se întâmplă prima oară, fiindcă toate au decurs atât de natural, iar pe Briana am regăsit-o perfect integrată în acest grup. Conducerea școlii Wendy, extraordinara familie Sporea, au avut emoții mari cu reușita acestui târg. Însă rezultatul a fost mai mult decât surprinzător. În 2 ani eu am reușit să îmi fac o părere. Anii de când sunt mamă specială au și ei contribuția lor. Oamenii buni atrag oameni buni. Așa că sper să le mai scadă emoțiile în toate evenimentele de fapte bune pe care le realizează. Sunt fantastici de buni și au creat o comunitate de părinți și copii la fel de implicați. Vă mulțumim dragi părinți și copii pentru munca depusă, pentru implicare, pentru prezența la eveniment și pentru dărnicie. Cu ajutorul vostru s-a adunat suma de 7700 lei, plus o sponsorizare de 2850 lei, ceea ce înseamnă 3 luni complete de terapii pentru Briana. Vă mulțumesc și pentru resădirea sentimentului de normalitate în viața noastră cu tot ce înseamnă și cuprinde integrare, acceptare și susținere socială.
https://www.facebook.com/events/534228100697675/

TÂRG BABY CRĂCIUNEL DUMINICĂ 15 DECEMBRIE
Asociatia Marius – Bebe4Seasons

În cadrul acestui târg s-a adunat din vânzări ornamente și alte produse, dar mai ales din donații, suma de 1000 lei. Pentru ornamentele de Crăciun îi mulțumim de implicare ergoterapeutei cu drag de Bri, Lavinia Luca, care a organizat și coordonat echipa de voluntari inimoși, care timp de o săptămână, au tăiat, lipit, pictat și decorat, și așa am avut cele mai frumoase decorațiuni handmade! Reni plini de alune,migdale și nuci, candele ninse , lumânărele parfumate, gnomi mustăcioși și alte diverse decorațiuni. Dintre voluntari au făcut parte mămici, care au văzut anunțul în mediul online, prietene, colege și mai mulți elevi ai Liceului de arte plastice. Felicitări tuturor, felicitări copii!

Mii de mulțumiri mămicilor care de 7 ani ne sunt alături și participă la târgurile noastre. Le mulțumesc că ne-au fost alături la această ediție, mai ales că am avut o locație nouă și că a fost duminica, când numărul vizitatorilor este procentual la jumătate. Nu ne-ați lăsat la ”greu” și vă mulțumesc pentru asta. Reușita acestui târg i se datorează și surorii mele, care îmi este sprijin neprețuit de când sunt mamă specială.

https://www.facebook.com/events/829229117505340/


 

 

Marisa Briana