De-ale Brianei

4 decembrie 2018

Deoarece se apropie Moș Nicolae, iar pentru Briana sărbătorile lunii decembrie îi sunt cele mai dragi, o întreb ce scriem în scrisoare. După ora de terapie, Lavinia trebuie să îi trimită scrisoarea, așa că așteaptă să vadă ce dorințe are Briana.
Bri: Nu vreau multe lucruri, doar 3. Vreau un slime căpșunică și un yo-yo. Dar cel mai important pentru mine este al treilea cadou pe care să i-l aducă lui mama. Să îi scriem lui Moș Nicolae să îi aducă sănătate, cred că asta are cel mai mult nevoie: să fie sănătoasă. Dacă mama e sănătoasă și eu sunt fericită. Și atunci le avem pe toate.

2 decembrie 2015

După ora de hidroterapie calc aiurea și îmi pocnește genunchiul și abia mai pot călca . II zic Brianei sa se tina și ea bine de gatul meu sa fie mai ușor de carat de la o clădire la alta. După întrebările de rigoare: De ce mă doare? Cat de tare? Cum? În ce fel? Briana începe sa cânte refrenul lui Andra „va fi bine….eeee….” și a ținut.o așa pana am ajuns in cealalta cladire.

1

9 noiembrie 2015

„Iubire mai sa te spăl pe dinți și gata, mergem la nani”
– „dar de ce îmi zici iubire?”
– „dar ce are ca Îți spun iubire?”
– „mai bine îmi zici frumoasa ”

2

4 octombrie 2015

Aseara, inainte de nani, m-a pus sa o iau pe pieptul meu, fiindu-i dor de alintat. Boscorodea ea in barba si la un moment dat se ridica in maini si imi spune ca ma iubeste. Evident i-am raspuns si eu la fel. Mai boscorodeste nitel si iar se ridica in maini:”Mami te simti bine cu mine?” Incerc sa nu ma pufneasca rasul si ii raspund „Sigur draga mamii”. Continua cu boscoroditul si brusc se ridica iar in maini, imi intoarce obrazul cu palma, sa aiba contact vizual direct s-a apropiat si ma intreaba apasat „Cat de bine te simti cu mine, mami?” Fac ochii mari si ii raspund „Ma simt foarte bine cu tine, cel mai bine”, Briana isi aseaza usor capul pe pieptul meu si imi spune concluzia ei: „Asa ma gandeam si eu” :))))

3

14 septembrie 2015

Briana își freca tacticos tălpile una de alta. Se întoarce și începe… un monolog mai mult :
„Mami știi de ce am făcut așa cu picioarele ? Nu pot sa cred așa ceva! Dacă îți poți imagina așa ceva am avut un purec pe unghia piciorului. ” rade în barba și continua…” Doamne ce chestie… auzi sa am un purec pe unghie, așa ceva… nu pot sa cred… sunt și eu uimită de chestia asta…” Eu am putut doar sa ascult cum turuia aceeași idee dar schimbând locul expresiilor.

4

Marisa Briana