Povestea mea

Chiar dacă nu ştiu şi nu pot încă să scriu, vă mulţumesc prin intermediul lui mami şi tati, pentru timpul acordat lecturării acestor rânduri şi vă aştept să mă cunoaşteţi. Sunt un Înger de Cristal frumos: Marisa Briana! şi, vă invit să vedeţi lumea prin ochii mei, ochi care văd dincolo de suflete! pe pagina Povestea Mea.

poza 4.1

Ochii care vor să vadă dincolo de suflete

 
Un copil este atingerea Divinului aici pe Pământ. Raiul îl vezi prin ochii lui, prin sufletul său. Mama mereu şi-a dorit acest dar de la Dumnezeu şi iată, că în cele din urmă El i-a ascultat rugăciunile şi acum aproape 3 ani i-a dăruit un ghemotoc de Sufleţel, pe mine Marisa Briana.

Deşi venirea mea în această lume a fost una cu multe peripeţii, în momentul în care m-a văzut şi mi-a auzit plânsul, sufletul ei a devenit întreg. Oh, dar Dumnezeu a vrut ca totuşi acest dar să fie scump plătit. Sau poate, este ceea ce trebuie să trăiască unii părinţi, ca să poată aprecia cu adevărat ceea ce primesc.

Despre mine, au descoperit în primele ore de la naştere că am diverse probleme şi din păcate medicii nu puteau să le dea răspunsuri concrete. Am avut parte de numeroase peripeţii, iar mama şi tata au petrecut multe nopţi nedormite, cu râuri de lacrimi scurse pe obrajii mei. Singura bucurie, în tot acest amalgam de neputinţă, durere şi tristeţe, a fost chipul meu candid.

poza 1

După tragice insomnii emoţionale, care au durat câteva săptămâni, mama şi tata au aflat că ne vom înhăma la o ”luptă” de durată cu sistemul medical, cu o boală grea care momentan nu are tratament ci doar câteva forme de terapie.

poza 2

Poate că mulţi ar fi renunţat la acest război, dar nu părinţii mei. Nu au încetat nicio clipă să spere că voi răzbi. EU sunt tot ceea ce au mai scump pe lume şi savurează fiecare secundă a vieţii mele. Toţi spun că zâmbetul meu topeşte suflete şi trece dincolo de ceea ce oamenii pot percepe şi îi fac să îşi dorească să fie mai buni. Mami îmi promite mereu că va continua să lupte şi îmi spune ca şi eu să continui să lupt deoarece rezultatele deja apar.

POZA 3

Pentru a putea duce acest război, avem nevoie însă de resurse spirituale, dar mai ales materiale. Sunt oameni de suflet care m-au ajutat şi mă ajută şi sunt convinsă că şi printre voi, cei care citiţi aceste rânduri mai există oameni care îmi pot fi alături. Cred că ştiţi cu toţii cât de mult contează să vedem, să fim sănătoşi.

Noi, copiii, suntem viitorul vostru şi de voi toţi depinde să avem acest viitor. Orice sacrificiu este o cărămidă pusă la baza dezvoltării şi a evoluţiei noastre.

Marisa Briana