Articol debanat.ro 09.12.2019

Briana are nevoie de ajutor pentru terapie. Târguri de Crăciun pentru a ajuta o fetiţă să umble

Briana

Briana

O puteți sprijini pe Briana, o fetiță de 9 ani, să meargă. Cum? Prin participarea la trei târguri de Crăciun care vor avea loc în următoarea perioadă la Timișoara.

Briana este o fetiță de 9 ani care pentru a ajunge să fie independentă în mișcare participă la ore de terapie, iar în urma naşterii premature, la 30 de săptămâni, Briana s-a ales cu o leucomalacie periventriculară bilaterală şi retinopatie de prematuritate iar pe partea motrică, diagnosticul dat la vârsta de șase luni este de tetrapareză spastică.

Evenimentele în sprijinul fetiței de 9 ani se vor desfășura sub titulatura „Briana – Vreau și eu să pot merge!”. Târgul de Crăciun ”Socio Claus” va avea loc în perioada 9-13 decembrie, organizat de UVTeam Autism, la parterul Universității de Vest Timișoara, pe bulevardul Vasile Pârvan nr. 2, între orele 10-16. În standurile amenajate în holul Universității de Vest Timişoara vor fi vândute produse tradiţionale specifice sărbătorilor de iarnă, realizate de studenții Departamentului de Sociologie. Un Târg Caritabil de Crăciun va avea loc și vineri, 13 decembrie, la Wendy School, la sediul școlii din Iulius Town, între orele 18-20. cu produse confecționate de către copiii Wendy School, iar întreaga sumă, va fi donată Brianei. Târgul Baby Crăciunel va avea loc duminică, 15 decembrie, organizat de asociația Marius – Bebe4Seasons, la Banu Sport, între orele 10-16. Aici, mămicile Baby Crăciunel vă aşteaptă la cumpărături inteligente! Intrarea este 5 lei/adult (cei mici au gratuitate) iar suma strânsă va fi donată Brianei.

Marisa Briana