Gospel Project – Ce mare esti !

Ce mare ești!

Nu contează dacă ești mare sau mic, tânăr sau bătrân, bogat sau sărac, sănătos sau cu o dizabilitate…..ești OM și atât și împreunâ putem crea povești minunate!

De ce?     Fiindcă îi place să cânte

Cum? Totul a început cu un telefon dat la Asociația TGP să întreb dacă acceptă și copil cu dizabilitate motorie, Briana fiind în scaun cu rotile, ceea ce presupune locație accesibilă. Super receptivi au acceptat-o fără a sta pe gânduri, asigurându-mă că totul va fi bine.

Ce? Asociația TGP organizează din 2006 diverse concertecaritabile în Timișoara, anul acesta fiind primul concert de Crăciun și primul în care au avut și cor de copii. Briana a făcut ce îi place, a socializat și a învățat multe din această experiență.

A fost o perioadă solicitantă, dimineața mergea la școală, după care avea 2-3 ore de terapii, iar seara 2 ore de repetiții la cor. În miile de ore de terapie a învățat că și atunci când nu mai poate, tot mai poate un pic. A făcut față cu brio chiar dacă a fost super solicitant pentru ea, însă nu a dorit să renunțe în nici un moment. Iar în serile de concert a fost minunată, a dat tot, cu mici momente de odihnă.

Felicitări tuturor! Bravo Bri pentru curajul și forța ta!

 

 

Marisa Briana