Obiective 2019

Anul 2019 ne vom concentra pe îmbunătățirea motricității și păstrarea achizițiilor realizate de 7 ani încoace. Vom continua căutările și cercetările pentru găsirea specialiștilor care să ne ofere soluții în vederea stagnării afecțiunilor oftalmologice, sau cu ceva mai mult noroc și prin evoluția medicinii poate găsim soluții pentru tratarea afecțiunii ochilor. În funcție de evoluția Brianei, poate apelăm la alte soluții pentru a avea o evuluție mai bună pe motricitate. Planul de recuperare stabilit și costul total este exemplificat în tabel.

 

Costurile terapiilor din acest an au fost acoperite de cele 8 ediții de târguri pentru copii, de cei aprox. 70.000 lei intrați pe aprox 900 de formulare de 2% și de cei aprox 50.000 lei intrați pe sponsorizările făcute de firme sau persoane fizice.

Le mulțumesc tuturor ce ne-au ajutat în toate aceste acțiuni întreprinse pentru Briana, care au participat la târguri, care și-au donat din timpul lor în diversele evenimente, dar și celor care ne susțin cu încurajări. Sunteți atât de mulți și îmi este dificil să vă menționez aici. Vă sunt profund recunoscătoare, cum ar zice și Bri: ”Vă iubim și vă mulțumim de la pământ la cer și înapoi!”

Marisa Briana