Terapii 2018

Am reușit să centralizez activitatea terapeutică a Brianei din 2018. Suma totală mi-a dat și mie fiori, fiindcă nu pot să mă gândesc la părinții care nu reușesc să adune acești bani.

Progresul Brianei este fantastic. Cele mai mărețe realizări sunt:
– am reușit să îi stagnez subluxația de șold
– din toamnă am reușit, prin extraordinara bunătate a fam. Sporea să o înscriu la școală normală, unde Briana s-a integrat perfect, este înconjurată de personal, părinți și copii extraordinari, care s-au implicat enorm în tot ceea ce o privește. În această săptămână au avut loc și evaluări, și am început săptămâna cu piele de găină când mi s-a adus la cunoștință ca Bri a luat testele cu punctaj maxim. În ciuda dizabilităților ei, Briana reușește să mă uimească cu puterea, ambiția și curajul ei de luptă. Ca mama, poate nu ar trebui să mă surprindă, se presupune că ne cunoaștem propriul copil :), dar la rezultate maxime la teste chiar nu mă așteptam (vede 10% cu ochiul stâng și la ochiul drept este aproape 0%).
– progresul pe partea motrică este cu pași mici, dar este
Singurul lucru ce continuă să îmi amărească sufletul sunt complicațiile diagnosticelor ochilor care îi afectează tot mai rău vederea, și din păcate pentru ele nu am găsit/nu există soluții. Dar eu sper și voi spera tot timpul că va fi bine.

Am acoperit 15.000 euro din sumă cu ajutorul celor peste 700 de formulare de 2%. Cele 7 târguri organizate anual au acoperit suma de 5000 euro. Iar diferența de aprox 7000 euro a fost acoperită din diferite sponsorizari de 20%, donații private, strângeri de fonduri organziate de alte persoane cu drag de Bri.

De aceea vă rog să vă alăturați și în acest an Brianei, ca urgență fiind declarația 230, care în acest an trebuie depusă până în 15 martie. De aici puteți printa formularul www.briana.ro/230.pdf, îmi scrieți sau mă sunați și eu vin să le culeg 🙂 Mă ajută și persoane care voluntar doresc să adune de pe la prieteni, familie, colegi, din instituții, etc. Media pe un formular anul trecut a fost de cca 120 lei, deci merită să întrebați în stânga și în dreapta, păcat să meargă la stat. Media pe anul trecut va fi cu 30% mai mică fiindcă a scăzut impozit de la 16% la 10% dar tot merită.

Fiindcă așa am reușit să ajungem până aici, tot acest progres vi se datorează, iar pentru că fondurile au fost suficiente și au venit constant, eu am putut să aloc timp și cu ajutorul asociației să organizez diverse evenimente ce au ajutat și alți părinți de copii speciali. Dar despre aceasta vă voi povesti în altă postare.

Vă mulțumesc din toată inima și cu tot sufletul !!!

Marisa Briana